شاخص کل بورس تهران در هجدهمین روز از پاییز، با افت قابل توجهی مواجه شد. به گزارش ایسنا، این افت ۱۶ هزار و ۴ واحد، شاخص را به دو میلیون و ۴۵۲ هزار و ۷۵۸ واحد رساند. این در حالی است که این شاخص چندی پیش، برای نخستین بار به کانال ۲.۵ میلیون واحد رسیده بود. شاخص هموزن نیز در روز یکشنبه کاهش چشمگیری را تجربه کرد و به عدد ۷۹۰ هزار و ۲۹۶ واحد رسید.
در معاملات روز یکشنبه، تعداد سهام با روند صعودی ۱۱۴ عدد و سهام با روند نزولی ۲۲۳ عدد بود. در مجموع، بازار با کاهش ۰.۶۵ درصدی مواجه شد. حجم معاملات روزانه نیز حدود ۴۸۲ هزار فقره به ارزش ۱۱ هزار میلیارد تومان بود.
بیشترین تاثیر منفی بر شاخص بورس متعلق به سهام فولاد، فملی و فارس بود. از نمادهای پرتراکنش نیز میتوان به وبملت، خودرو و ذوب اشاره کرد. شاخص فرابورس ایران نیز با ۱۶ واحد کاهش، به ۲۴ هزار و ۲۸۰ واحد رسید. تعداد معاملات فرابورس ۲۴۷ هزار فقره و ارزش آن ۴۸ هزار میلیارد تومان بود.
سهام بپاس و وسپهر بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند، اما آریا تاثیر منفی بر جای گذاشت. نمادهای پرتراکنش فرابورس نیز وسپهر، خاور و فرابورس بودند. با وجود افت شاخص، گرایش بسیاری از نمادها به سمت مثبت، نویدبخش بهبود اوضاع در روزهای آینده است. قیمت اکثر سهام در پایان روز یکشنبه، بالاتر از قیمت پایانی آنها بود.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پیروزی ترامپ، اگرچه منجر به افت در بازار سهام ایران شد، اما برخی گروهها مانند معادن، پتروشیمی، فلزات اساسی و سکه طلا، روند مثبت خود را حفظ کردند. بورس در چهار هفته گذشته نیز به طور کلی روند صعودی داشته است. کارشناسان، وضعیت بنیادی بازار سرمایه را مطلوب ارزیابی میکنند اما متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، فقدان اعتماد سرمایهگذاران و فعالیتهای نوسانگیری، موانعی در مسیر رشد بازار هستند.