جزئیات تورم خوراکی‌ها در آبان ماه اعلام شد

“`html

گزارش تغییرات قیمت مواد غذایی در آبان ماه ۱۴۰۳ نشان از نوسانات قابل توجهی در بازار دارد. بر اساس داده‌های آماری، برخی اقلام افزایش قیمت چشمگیری را تجربه کرده‌اند، در حالی که قیمت برخی دیگر کاهش یافته است.

گروه غلات و نان: در این بخش، برنج خارجی درجه یک با افزایش ۷.۱ درصدی و شیرینی‌های خشک با ۲.۴ درصد افزایش، بیشترین رشد قیمت را به خود اختصاص داده‌اند.

گروه گوشت و فرآورده‌های آن: مرغ ماشینی با افزایش ۴.۴ درصد و ماهی قزل‌آلا با ۲ درصد افزایش، بیشترین رشد قیمت را در این گروه نشان می‌دهند.

گروه لبنیات، تخم مرغ و روغن‌ها: کره پاستوریزه با ۱۴.۹ درصد، خامه پاستوریزه با ۱۱.۹ درصد و ماست پاستوریزه با ۹.۴ درصد افزایش قیمت، بیشترین جهش قیمتی را در این گروه از کالاها داشته‌اند.

گروه میوه و خشکبار: هندوانه با افزایش ۲۱ درصدی و هلو با ۹.۳ درصد افزایش قیمت، در صدر جدول قرار دارند. در مقابل، پرتقال با کاهش ۲۰.۲ درصدی و انار با کاهش ۵.۲ درصدی، بیشترین کاهش قیمت را نشان می‌دهند.

گروه سبزیجات و حبوبات: گوجه فرنگی با افزایش باورنکردنی ۷۹.۱ درصدی، کدو سبز با ۲۵.۸ درصد و پیاز با ۱۱.۷ درصد افزایش قیمت، بیشترین رشد قیمتی را در این گروه به خود اختصاص داده‌اند. در مقابل، هویج با کاهش ۳.۷ درصدی، کاهش قیمت را تجربه کرده است.

گروه قند و شکر، نوشیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها: رب گوجه فرنگی با ۵.۳ درصد و سس گوجه فرنگی با ۳.۴ درصد افزایش قیمت، بیشترین رشد را در این گروه نشان می‌دهند.

لازم به ذکر است که این آمارها بر اساس گزارش مرکز آمار ایران تهیه شده است و ممکن است با گزارش‌های دیگر اندکی تفاوت داشته باشد.

مجله خبری مسیر آنلاین

“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *