متهم گریخت یک مجموعه تلویزیونی اجتماعی و در قالب طنز ساخته و پرداخته رضا عطاران و نویسندگی سعید آقاخانی است که در ماه رمضان سال ۱۳۸۴ از شبکه سه سیما در ۲۶ قسمت به نمایش درآمده است.
خلاصه داستان سریال متهم گرفت
هاشم آقا با خانوادهاش دریک شهرستان کوچک زندگی میکند و از راه تعمیر اتومبیل و اگزوز سازی امرار معاش میکند . تا اینکه به خاطر بیماری قبلیاش تصمیم میگیرد به تهران مهاجرت کنند تا هاشم آقا با کار بهتری که برایش پیدا کردهاند پولدار شود . در تهران با ماجراها و مشکلات فراوانی برخورد میکنند و متوجه میشوند زندگی در شهرستان بهتر است و به شهر خود بر میگردند.
بازیگران سریال متهم گریخت
سیروس گرجستانی
علیاکبر محمودزاده گرجستانی (۲۳ اسفند ۱۳۲۳ – ۱۲ تیر ۱۳۹۹) که با نام سیروس گرجستانی شناخته میشود، بازیگر ایرانی بود. او دارای مدرک درجه دو هنری از وزارت فرهنگ و هنر بود.
گرجستانی فعالیت در تئاتر را در سال ۱۳۴۹ر تلویزیون را در سال ۱۳۵۶ آغاز کرد و پس از آن به استخدام وزارت فرهنگ و هنر (ارشاد کنونی) درآمد. پس از انقلاب، او فعالیت سینمایی را با بازی در فیلم فریاد مجاهد در سال ۱۳۵۸ آغاز کرد.
سیروس گرجستانی پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۹ بهعلت سکته قلبی در بیمارستان لواسانی تهران درگذشت. پیکر او در ۱۴ تیر ۱۳۹۹ در قطعه هنرمندان بهشت زهرا در کنار منوچهر حامدی به خاک سپرده شد.
مریم امیرجلالی
مریم امیرجلالی (زاده ۲۹ آذر ۱۳۲۶) در حیطه بازیگری در ایران فعالیت کرده است. شهرت او بیشتر بهخاطر بازی در مجموعههای طنز دههٔ ۱۳۸۰ مانند خانه به دوش (۱۳۸۳)، متهم گریخت (۱۳۸۴) و چاردیواری (۱۳۸۹) است. وی بهعنوان خواننده با گروه موسیقی بیان نیز همکاری داشتهاست.
ملیکا زارعی
ملیکا زارعی (زاده ۳ اردیبهشت ۱۳۶۴) معروف به خاله شادونه، در حوزه بازیگری و مجریگری برنامه کودک و نوجوان در ایران فعالیت کرده است.
ملیکا زارعی در ۳ اردیبهشت ۱۳۶۴ در تهران زاده شد. او خواهر کوچکتر مریلا زارعی هنرپیشه سینما و تلویزیون است. وی رشته حقوق قضایی خواندهاست. او از سال سوم دبستان فعالیت هنری خود را با اجرا در برنامهٔ تازهها از شبکه ۲ آغاز کرد و در سال ۱۳۸۲ در سریال «دوران سرکشی» یک سکانس بازی کرد و بعد در مجموعه «مهر خاموش» بازی کرد.
علی صادقی
علی عباس صادقی (زاده ۱۰ آذر ۱۳۵۹) در حیطه بازیگری در ایران فعالیت کرده است. علی عباس صادقی ۱۰ آذر ۱۳۵۹ در تهران به دنیا آمد. او فرزند دوم خانواده است و یک برادر بزرگتر و یک خواهر کوچکتر از خود دارد. پدرش تراشکار و مادرش خانهدار است. او فارغالتحصیل رشتهٔ کامپیوتر بوده و تا مقطع کاردانی ادامهٔ تحصیل داده است آغاز کار علی صادقی در جلوی دوربین به گفته خود او در سال 1369 و با مجموعه آفتاب عالم تاب ساخته امیر سماواتی و مازیار حبیبی نیا رقم خورد. علی صادقی در ژانر طنز به ایفای نقش میپردازد و از همان ابتدا ثابت کرد که گزینه مناسبی برای سریالهای طنز است. وی بیشتر در سبک کمدی به ایفاینقش میپردازد و در دهه ۱۳۸۰ با بازی در مجموعههای تلویزیونی خانهبهدوش (۱۳۸۳)، متهم گریخت(۱۳۸۴)، سه در چهار (۱۳۸۷) و بزنگاه (۱۳۸۷) به شهرت رسید.
سعید آقاخانی
سعید آقاخانی (زاده ۴ اسفند ۱۳۵۰) در زمینه بازیگری، فیلمنامهنویسی و کارگردانی در ایران فعالیت کرده است. سعید آقاخانی فارغ التحصیل لیسانس رشته تئاتر از دانشگاه تهران می باشد، او در 18 سالگی بعد از قبولی در دانشگاه تهران، از کردستان راهی تهران شد. بازی او در مجموعه تلویزیونی چاردیواری در نقش «خیری» از محبوبترین نقشآفرینیهای دوران بازیگری اوست. از دیگر آثار مهم او کارگردانی و بازیگری در پنج فصل مجموعه نوروزی نون خ است که به نوعی مهمترین اثر دوران فعالیت او است. سعید آقاخانی برای اولین بار در سال 1387 سریال عید امسال را کارگردانی کرد که در نوروز 1388 به نمایش درآمد. از آن پس او کارگردانی آثاری چون نون خ، شب عید، روزهای بد به در،دزد و پلیس، خروس، خوش نشین ها، زن بابا، راه در رو و…بر عهده داشت.
شهربانو موسوی
شهربانو موسوی (زاده ۱۳۳۹ در شیراز) در حیطه بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. اصالت شهربانو موسوی، بختیاری بوده از ایل دلیر بختیاری هستند. وی با بازی در سریال متهم گریخت به شهرت رسید.
زندگینامه شهربانو موسوی
شهربانو موسوی در در مهر ماه ۱۳۳۹ در یکی از روستاهای اقلید فارس به نام پهلوانی به دنیا آمده است. وی تحصیلات دبیرستانی دارد و این دوره را در شهرستان آباده به پایان رسانده است. شهربانو موسوی بعد از ازدواج به دانشگاه رفته و مدرک رشته ادبیات را گرفته است. اصالت شهربانو موسوی، بختیاری بوده از ایل دلیر بختیاری هستند.
فعالیت هنری شهربانو موسوی
شهربانو موسوی فعالیت ابتدایی خود را از مرکز صدا و سیمای فارس در دهه هفتاد شروع کرد و به عنوان قصه گو و گوینده فعالیت کرده و البته در تئاتر نیز بازی کرده است.
بعد از مدتی به همراه همسر و فرزندانش به تهران مهاجرت کرد و در دهه هشتاد نیز در فیلم خوابگاه دختران نقشی را به عهده گرفت. با بازی مسلط و به دلیل آشنا بودن به شرایط کار بازیگری و سینمایی و لهجه و بیان خوب، خیلی زود در چند فیلم و سریال دیگر به ایفای نقش پرداخت و به نحو احسن از عهده بازی در این فیلم ها برآمد. شهربانو موسوی با سریالهای طنز جایزه بزرگ و متهم گریخت بین عموم مردم به شهرت رسید.
کارنامه هنری شهربانو موسوی
1 -متهم گریخت
2 -سریال جایزه بزرگ به کارگردانی (آقای مهران مدیری)
3- سریال وارث به کارگردانی (آقای کاظم بلوچی)
4- سریال بزرگ مرد گوچک (زنده یاد مسعود رسام)
5- سریال ماجراهای جمال و کمال (دکتر مجید کریمی)
6- سریال ارثیه (زنده یاد اسداله نصیری)
7- سریال چشم و چراغ (مهدی قاسمی)
8- سریال روز حسرت (سیروس مقدم)
9- سریال رستگاران (سیروس مقدم)
10- سریال چهاردیواری (سیروس مقدم)
11- سریال خانه اجاره ای (شاهد احمد لو)
12- سریال حضرت یوسف (فرج ا… سلحشور)
13- سریال راه در رو (سعید آقاخانی)
14- سریال نوروزی آفتاب مهربانی ویژه نوروز (آقای خددادی)
15- فیلم سینمایی خروس جنگی (مسعود اطیابی)
16- تله فیلم آقای دو پهلو (محسن منشی زاده)
17- تله فیلم فراری (سعید عالم زاده)
18- تله فیلم مشکلات یک مرد محترم (شهاب عباسی)
19- تله فیلم یک روز از زندگی (مهدی گلستانه)
20- تله فیلم حساب بی حساب (حجت اله رئیسی)
21- رفیق فابریک (کامران نجف زاده)
22- تله فیلم افقی رو به بالا (شهروز شکور زاد)
23- تله فیلم تلویزنوی پدر (بیژن شیر مرد)
24- تله فیلم تلویزیونی مادر (بیژن شیر مرد)
25- فیلم سینمایی عشق فیلم (ابراهیم وحید زاده)
26- فیلم تلویزونی ماشین مش مندلی (دکتر حمیدرضا شرفی – محمد رضا عمادین – علی محمدی
27- اخراجی ها 3
28- خوابگاه دختران
29 – مادرانه
محمود بهرامی
محمود بهرامی (زاده ۱۴ خرداد ۱۳۱۶–درگذشته ۱۵ تیر ۱۳۸۹) در حوزه بازیگری سینما و تلویزیون در ایران فعالیت کرده بود. از مهمترین آثار محمود بهرامی میتوان به بازیگری در سریال خانه بهدوش، سریال متهم گریخت و سریال بزنگاه اشاره کرد.
فعالیت هنری محمود بهرامی
اولین بار در کلاس اول ابتدایی تئاتری را برای مراسم 24 اسفند روز تولد رضاشاه بازی کرد و این علاقه از آنجا شکل گرفت. بعدها از کار در چاپخانه کم کم به سمت مطبوعات کشیده شد و بعد از تجربه کوتاهی در کار خبر ، بصورت جدی وارد تئاترهای لاله زار شد.
وی فعالیت هنریاش را از سال 1334 با قصهنویسی در نشریات مختلف آغاز کرد و از سال 1350 به عنوان بازیگر، قدم به عرصهی سینما گذاشت. از نخستین تجربههای سینمایی او بازی در فیلم خواستگار (محصول۱۳۵۱ ساخته علی حاتمی) بود.
آغاز فعالیت هنری وی از سال ۱۳۳۴ با قصهنویسی در نشریات مختلف بود. بهرامی بازیگری در سینما را از سال ۱۳۵۰ شروع کرد. یکی از نخستین تجربههای سینمایی او بازی در فیلم خواستگار (علی حاتمی ۱۳۵۱) بود.
از آخرین فعالیتهای تلویزیونی او میتوان به تلهفیلم جفت پوچ و سریال زن بابا اشاره کرد. ازدواج در وقت اضافه نیز آخرین کار بازیگری وی بود که در سینماها اکران شد.
درگذشت محمود بهرامی
محمود بهرامی در تیر 1389 به دلیل عفونت ریوی در بیمارستان لبافینژاد تهران در ۷۳ سالگی دیده از جهان فروبست. او را در بهشت زهرای تهران به خاک سپردند.
فیلم شناسی محمود بهرامی
سینمایی
سه نفر روی یک خط (1389)
نفر دهم (1388)
ازدواج در وقت اضافه (1388)
آقای هفت رنگ (1387)
اگه می تونی منو بکش (1386)
اگه می تونی منو بگیر (1385)
راننده تاکسی (1385)
چند می گیری گریه کنی(1384)
قلقلک (1384)
اسپاگتی در هشت دقیقه (1383)
بله برون (1382)
سیزده گربه روی شیروانی (1382)
گاهی به آسمان نگاه کن (1381)
بازیگر (1378)
شهردار مدرسه (1376)
ماه پیشونی (1374)
من زمین را دوست دارم (1372)
جیب برها به بهشت نمی روند (1370)
مخترع 2001 (1370)
رنو تهران – 29 (1369)
بازی تمام شد (1368)
دستمزد (1368)
سال های خاکستر (1367)
خارج از محدوده (1366)
مسافران مهتاب (1366)
مدار بسته (1364)
پیک جنگل (1362)
زلزله دوم (1356)
زنبورک (1354)
اسرار گنج دره جنی (1353)
صمد آرتیست می شود (1353)
مسلخ (1353)
بدکاران (1352)
تنگسیر (1352)
صمد به مدرسه می رود (1352)
خانه قمرخانم (1351)
خواستگار (1351)
صمد و سامی ، لیلا و لیلی (1351)
مرغ تخم طلا (1351)
تولدت مبارک (1351)
صمد و قالیچه حضرت سلیمان (1350)
برنامه تلویزیونی
سریال زنبابا
سریال بزنگاه
سریال بنبست
سریال یک وجب خاک
سریال قرارگاه مسکونی
سریال روزی مثل هیچروز
سریال متهم گریخت
سریال خانه بهدوش
سریال فرار بزرگ
سریال هتل پیاده رو
سریال خانواده حمزهعلی خان
سریال تعطیلات نوروزی
سریال ایتالیا ایتالیا
سریال خسرو میرزای دوم
سریال مرد اول
سریال خانه قمرخانم
سریال سرکار استوار
علیرضا جعفری
علیرضا جعفری (زاده ۵ اردیبهشت ۱۳۷۳ در تهران) در حوزه بازیگری در ایران فعالیت کردهاست. وی اولین کار خود را با فیلم تلویزیونی دیوار شروع کرد.
علیرضا جعفری بازیگری را از کودکی و حدود 9 سالگی آغاز کرد و در اولین تجربه بازیگری مقابل دوربین فیلم دیوار کاهگلی رفت و بعد از آن برای بازی در فیلم سینمایی مهمان مامان انتخاب شد. بازی موفق علیرضا جعفری در نقش پسری نوجوان در مهمان مامان به کارگردانی داریوش مهرجویی مورد توجه بسیاری از مخاطبان و اهالی دنیای هنر قرار گرفت.
رضا عطاران
رضا عطاران (زاده ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷) در حوزه بازیگری، کارگردانی و فیلمنامهنویسی در ایران فعالیت کرده است.
رضا عطاران بعد از اینکه دیپلم خود را در رشته اقتصاد گرفت برای ادامه تحصیل راهی تهران شد و در دانشکده هنرهای زیبایی دانشگاه تهران رشته طراحی صنعتی را انتخاب کرد و به تحصیل پرداخت اما بخاطر علاقه اش به هنر و بازیگری دانشگاه را رها کرد و به سینما روی آورد. عطاران در سال 1369 با بازی در مجموعه تلویزیونی بیداران به کارگردانی اصغر عبداللهی برای اولین بار در تلویزیون دیده شد و پس از آن با ایفای نقش در سریال پرواز 57 و ساعت خوش مهران مدیری به شهرت رسید و در عرصه بازیگری پیشرفت کرد. اولین حضور عطاران در فیلم سینمایی کلید ازدواج در سال 1376آغاز شد و سیندرلا عنوان دومین کار سینمایی عطاران بود که در سال 1380 رقم خورد. عطاران بعد از آن در فیلم هایی مثل کلاه قرمزی و سروناز، هوو و کلاهی برای باران فعالیت بازیگری اش را در سینما ادامه داد.
رضا عطاران با ساخت و بازی در سریال های خانه به دوش، متهم گریخت، سیب خنده، بزنگاه، کوچه اقاقیا، ترش و شیرین به شهرت فراوانی رسید.
احمد پورمخبر
احمد پورمخبر (زاده ۱۴ شهریور ۱۳۱۹– درگذشته ۳۰ تیر ۱۳۹۹) در حوزه بازیگری سینما و تلویزیون در ایران فعالیت کرده بود. احمدپور مخبر هنگامی که برای تست بازیگری پسرش همراه با او رفته بود، برای تست نقش پیرمرد فیلم توسط رضا عطاران دعوت شد. پسرش رد شد اما او به دلیل بازی خوبش قبول شد. وی اولین بار در سال 1375 و در چند سکانس کوتاه برای مجید مجیدی و در فیلم بچه های آسمان جلوی دوربین رفت اما شهرت اصلی وی مدیون دو سریال متهم گریخت سال 1385 و ترش و شیرین (نوروز 86) است که کارگردانی هر دوی آنها بر عهده رضا عطاران بود.
احمد پورمخبر که مدتی به بیماری آلزایمر مبتلا شده بود، ۳۰ تیر ۱۳۹۹ بر اثر سکته مغزی، در سن ۷۹ سالگی در کرج درگذشت. پیکر او روز ۳۱ تیر ۱۳۹۹ در سکوت خبری، به دلیل رعایت مسائل بهداشتیِ شیوع بیماری کرونا، در قطعه هنرمندان بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
خشایار راد
خشایار راد (زاده 5 مهر 1330) هنرپیشه طنز اهل ایران است. او با مجموعه تلویزیونی قطار ابدی کار خود را در سینما آغاز کرد. او با مجموعه تلویزیونی جدی نگیرید، کار خود را در تلویزیون، آغاز کرد.
خشایار راد فعالیت خود را از سال ۱۳۵۳ قبل از انقلاب از تئاتر شروع کرد و در سال ۱۳۷۴ بهترین بازیگر نفش اول مرد در جشنواره تئاتر سنتی شد. خشایار راد بصورت حرفهای در سال ۱۳۷۸ همزمان با کار تئاتری و بانک با سریال قطار ابدی جلوی دوربین رفت و در سال ۱۳۸۲ با فیلم خوابگاه دختران وارد پردهٔ سینما شد. وی با سریال خانه بهدوش در سال ۱۳۸۳ به شهرت رسید.
فلور نظری
فلور نظری (زاده ۱ بهمن ۱۳۴۷) بازیگر اهل ایران است و خواهر فریبا نظری پور کیایی می باشد. فلور نظری فارغ التحصیل رشته مدیریت در مقطع کارشناسی است. نظری دارای مدرک بازیگری از دانشگاه سوره نیز میباشد. فلور نظری علاوه بر داشتن مدرک بازیگری از دانشگاه سوره، دوره های آموزش بازیگری را زیر نظر اساتیدی چون محمد رحمانیان و مهتاب نصیرپور گذرانده است. نظری نخستین کار سینمایی خود را در سال ۱۳۸۲ با حضور در فیلم تب به کارگردانی رضا کریمی تجربه کرد.
فلور نظری بیش از 20 سال است که در عرصه بازیگری فعالیت می کند و در آثاری چون «رویای خیس»، «خانه به دوش»، «مسافری از هند»، «پرواز در حباب» و «نفس گرم» نقش آفرینی کرده است.
نکته قابل توجه : این مقاله یک رپورتاژ آگهی است و توسط سفارش دهنده تهیه شده است و مسئولیت محتوای ارائه شده یا خدمات معرفی شده بر عهده مجله خبری مسیر آنلاین نمی باشد.
تنبلی تخمدان داری؟ این ورزشا مثل شوکدرمانی عمل میکنن!
طراحی سایت در اصفهان؛ راهحل نجات از گرانی برای کسبوکارها