چرا گاهی تار می‌بینیم؟ ۴ دلیل اصلی تاری دید

کاهش دید، مشکلی شایع است که اغلب با درمان‌های مناسب قابل حل می‌باشد. با این حال، هرگونه تغییر ناگهانی در بینایی نیازمند مراجعه فوری به پزشک است. عوامل متعددی می‌توانند موجب تاری دید شوند، از جمله:

1. **دیابت:** این بیماری خطرناک، می‌تواند به رتینوپاتی دیابتی، نوعی آسیب چشمی جدی، منجر شود. علاوه بر تاری دید، این عارضه می‌تواند موجب بروز علائمی مانند دیدن نقاط شناور (مگس پران)، و در موارد شدید، حتی نابینایی گردد.

2. **سکته مغزی:** اختلال در بینایی یکی از نشانه‌های اولیه سکته مغزی است. اگر علاوه بر تاری دید، با سرگیجه، فلج جزئی صورت، عدم تعادل، مشکل در صحبت کردن، یا ضعف و بی‌حسی در یک سمت بدن مواجه شدید، بلافاصله به پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.

3. **میگرن:** میگرن تنها شامل سردردهای شدید نیست. علائم دیگری مانند تاری دید موقت (کمتر از ۳۰ دقیقه)، حساسیت به نور، از دست رفتن موقت بینایی (کامل یا جزئی)، دیدن جرقه‌های نور، خطوط موج‌دار یا لکه‌های شناور نیز ممکن است همراه با آن بروز کند.

4. **بیماری پارکینسون:** در حالی که تاری دید اولین علامت پارکینسون نیست، اما می‌تواند در مراحل پیشرفته‌تر بیماری ظاهر شود. علائم دیگر این بیماری عصبی شامل لرزش در دست‌ها، بازوها، پاها و گاهی صورت، سفتی عضلات و اختلال در تعادل و هماهنگی حرکتی است.

مجله خبری مسیر آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *