توصیه‌های غذایی برای افراد سرد مزاج

در فصل سرما، بدن با چالش‌هایی در دفع مواد زائد مواجه می‌شود. دکتر مریم مقیمی، متخصص طب سنتی، راه‌کارهایی برای بهبود این روند ارائه دادند. وی با تاکید بر اهمیت پاکسازی بدن در این فصل، مصرف یک لیوان آب جوش ولرم را به صورت ناشتا توصیه کردند. این روش نه تنها به دفع بهتر سموم کمک می‌کند، بلکه از بروز مشکلاتی مانند یبوست نیز پیشگیری می‌نماید. به گفته‌ی ایشان، آب جوش به ویژه برای افرادی که سابقه‌ی یبوست یا بواسیر دارند، بسیار مفید است.

با توجه به مزاج سرد و خشک پاییز و زمستان، دکتر مقیمی از مصرف غذاهای با مزاج مشابه برحذر داشتند. غذاهای شور، تند و همچنین نوشیدنی‌های بسیار سرد برای همه افراد مضر است. برای تقویت سیستم گوارش و ایمنی بدن، استفاده از سبزیجات ریشه‌ای مانند شلغم و تربچه به صورت پخته (در سوپ یا آش) توصیه می‌شود.

در مورد میوه‌ها، مصرف میوه‌هایی با مزاج سرد مانند کیوی و نارنگی، برای افرادی که مشکل گوارشی ندارند، ممنوعیتی ندارد. اما افرادی که از مشکلات گوارشی مثل نفخ یا درد معده رنج می‌برند، بهتر است از مصرف این میوه‌ها خودداری کنند و در صورت تمایل، تنها با مقدار بسیار کم و همراه با مصلحاتی مانند عسل یا زنجبیل از آن‌ها استفاده نمایند. رعایت این نکات در فصل سرما می‌تواند به حفظ سلامتی شما کمک کند.

مجله خبری مسیر آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *