حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه غذا

مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از صدور ۱۴ مجوز شرکت دانش بنیان در حوزه غذا خبر داد. همچنین طی سه سال گذشته اقدامات گسترده‌ای در حوزه صدور مجوزها و پروانه‌های بهداشتی و نظارت بر فرآورده‌های غذایی انجام شده است.

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان

ساز غذا و دارو در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سه سال گذشته اقدام به صدور ۱۴ مجوز برای شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه غذا کرده است. این اقدام می‌تواند به توسعه و نوآوری در صنعت غذا کمک کند.

اقدامات انجام شده در حوزه صدور مجوزها و پروانه‌های بهداشتی

  • بیش از ۲۰۰۰ مورد ثبت منبع خارجی فعال در سامانه تیتک
  • بیش از ۲۲ هزار عدد ثبت مواد اولیه فعال
  • بیش از ۶۶ هزار ترخیص مواد اولیه و فرایند شده
  • حدود ۲۰ هزار عدد میزان کل ترخیص کالاهای استراتژیک و مشمول نمونه برداری

اقدامات انجام شده در حوزه نظارت بر فرآورده‌های غذایی

  • ثبت اظهار برای مجوز فعالیت مشاغل خانگی ۳۸۸ مورد
  • در حوزه نظارت بر فرورده‌های لبنی گوشتی و پروتئینی ۲۵۰ مورد صدور مجوز مصرف
  • ۱۶۵۰۰ انبار نگهداری مواد غذایی رتبه بندی شده است
  • بیش از ۲۱ هزار بازرسی از کارخانجات، کارگاه‌ها، انبارها و دیگر موارد انجام شده است که از این تعداد ۳۲۸۱ مورد بازرسی منجر به کشف شد.

این اقدامات نشان می‌دهد که سازمان غذا و دارو در تلاش است تا با تسهیل صدور مجوزها و نظارت بر فرآورده‌های غذایی، سلامت و امنیت غذایی جامعه را تامین کند.

جدیدترین اخبار را در مجله خبری مسیر آنلاین مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *