“`html
بازار طلا و سکه در روز چهارشنبه، هفتم آذرماه ۱۴۰۳، شاهد افزایش قیمت در تمام سکهها و انواع وزنهای طلا بود. این افزایش قیمت، تحت تاثیر رشد قابل توجه قیمت جهانی اونس طلا، رخ داد.
با وجود کاهش جزئی نرخ دلار در پی پذیرش آتشبس بین لبنان و اسرائیل، افزایش ۲۵ دلاری قیمت جهانی اونس طلا، موجب جهش ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومانی قیمتها در بازار داخلی شد. چهلمین حراج سکه نیز در همین روز برگزار شد که در آن، نیمسکه و سکه تمام بهار آزادی با قدمت ۱۳۸۶ و ربعسکههای ۱۴۰۳ عرضه شدند. جالب توجه است که ربع سکههای جدید، دو میلیون تومان گرانتر از نمونههای قدیمیتر خود به فروش رسیدند.
تحلیلگران اقتصادی معتقدند بازار در یک محدوده نوسانی مشخص قرار دارد و انتظار کاهش شدید قیمتها وجود ندارد. با توجه به ثبات نسبی نرخ دلار، قیمتهای فعلی طلا در محدوده تعادلی خود قرار دارند و پیشبینی نوسانات شدید در بازار، بعید به نظر میرسد.
در این روز، قیمت جهانی اونس طلا به ۲۶۵۳ دلار و اونس نقره به ۳۰.۴۷ دلار رسید. قیمت هر گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخلی نیز به ۸۶ هزار و ۸۲۰ تومان افزایش یافت (رشد ۱۷۰ تومانی).
قیمت سکه امامی با افزایش ۱۹۰ هزار تومانی به ۵۱ میلیون و ۴۲۵ هزار تومان، سکه بهار آزادی با افزایش ۱۴۵ هزار تومانی به ۴۹ میلیون و ۴۸۰ هزار تومان رسید. نیم سکه ۱۰۰ هزار تومان افزایش یافت و به ۲۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و ربع سکه با افزایش ۱۵۰ هزار تومانی به ۱۶ میلیون و ۷۶۰ هزار تومان رسید. سکه گرمی نیز با رشد ۱۱۰ هزار تومانی به ۸ میلیون و ۱۰ هزار تومان رسید.
حباب سکه در این روز روند یکسانی نداشت. حباب سکه امامی ۳۴۰ هزار تومان، سکه بهار ۳۹۵ هزار تومان و نیمسکه ۱۷۵ هزار تومان کاهش یافت. در مقابل، حباب ربع سکه ۱۳ هزار تومان و سکه گرمی ۴۳ هزار تومان افزایش نشان داد. قیمت هر مثقال طلای ۱۸ عیار با افزایش ۱۹۳ هزار تومانی به ۱۹ میلیون و ۵۴۶ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۴۲ هزار و ۹۰۰ تومانی به چهار میلیون و ۵۱۳ هزار تومان رسید. قیمت طلای دست دوم نیز به چهار میلیون و ۴۵۲ هزار تومان رسید.
برای اطلاع از آخرین اخبار و گزارشهای بازار طلا و ارز، به بخش مربوطه مراجعه کنید.
“`