به گزارش خبرنگار مهر، در راستای احیای واحدهای تولیدی راکد تحت تملک بانکها، جلسهای با حضور نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و مجموعه مولدسازی بانک تجارت در محل دبیرخانه نهضت احیای واحدهای اقتصادی برگزار شد.
در این جلسه که روز دوشنبه 24 اردیبهشت ماه برگزار شد، حاضران ضمن بررسی موانع و مشکلات موجود در مسیر احیای این واحدها، بر لزوم تعیین تکلیف سریعتر آنها و بازگشت این واحدها به چرخه تولید تاکید کردند.
علی کریمپور، دبیر اجرایی نهضت احیای واحدهای اقتصادی، در این جلسه با بیان اینکه 1500 واحد صنعتی راکد تحت تملک بانکها شناسایی شده است، گفت: احیای این واحدها از جمله دستورات رئیس جمهور در سفر به استان سمنان بوده و با تشکیل کارگروهی در این زمینه، تلاش خواهیم کرد تا با استفاده از ظرفیتهای موجود، این واحدها را به چرخه تولید برگردانیم.
باقری، نماینده وزارت صمت، نیز در این جلسه با اشاره به آمادگی این وزارتخانه برای همکاری در زمینه صدور مجوزهای لازم برای احیای این واحدها، گفت: برخی از این واحدها پس از تملک توسط بانکها، درخواست تسهیلات میکنند که لازم است در این زمینه نظارت بیشتری صورت گیرد و از انحراف منابع جلوگیری شود.
احیایی، نماینده بانک مرکزی، نیز با تشریح سازوکار و ضوابط موجود در مورد تملک واحدها توسط بانکها، گفت: بانکها موظف هستند در زمینه مولدسازی این واحدها، مراقبتهای لازم را انجام داده و از فروش آنها به صورت خام خودداری کنند.
چراغانی، نماینده مجموعه مولدسازی بانک تجارت، نیز در این جلسه با بیان اینکه 70 درصد از واحدهای راکد تحت تملک این بانک با مشارکت بخش خصوصی احیا خواهند شد، گفت: با شفافسازی اطلاعات و ارائه اسناد مربوط به این واحدها، میتوانیم زمینهساز جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی در این زمینه شویم.
در پایان این جلسه، مقرر شد تا کارگروهی با حضور نمایندگان دستگاههای ذیربط تشکیل شده و نسبت به تدوین برنامهای جامع برای احیای واحدهای تولیدی راکد تحت تملک بانکها اقدام کند.
جدیدترین اخبار را در مجله خبری مسیر آنلاین مطالعه کنید.