“`html
گزارشهای اخیر از افزایش تولید و عرضه کره در بازار خبر میدهند. به گفته رضا باکری، دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی، توافق این انجمن با انجمن شیر خشک برای تأمین خامه و چربی مورد نیاز کارخانههای لبنی، نقش مهمی در این افزایش تولید داشته است. انتظار میرود با ادامه این روند، کمبود کره در بازار بهزودی برطرف شود.
باکری در ادامه توضیحات خود به افزایش قابل توجه صادرات کره در شش ماهه اول سال اشاره کرد. وی این افزایش را ناشی از جهش قیمت جهانی کره و چربیهای حیوانی دانست و گفت که میزان صادرات کره در این مدت، برابر با کل صادرات ۱۲ ماه سال گذشته بوده است.
وی همچنین بر لزوم تعدیل قیمت پایه صادراتی کره تاکید کرد تا از بروز کمبود در بازار داخلی جلوگیری شود و عرضه کافی برای مصرف کنندگان فراهم گردد. هدف اصلی این اصلاح قیمت، حفظ تعادل بین نیاز داخلی و صادرات است.
منبع: انجمن صنایع لبنی
“`