آیا در واکسن‌های کرونا از تراشه‌های ردیابی استفاده شده است؟

## شایعات درباره واکسن کرونا و ردیاب‌های مخفی

از زمانی که ویروس کرونا دنیا را گرفتار خود کرد، حرف و حدیث‌های بسیاری در مورد آن شنیدیم. از شایعاتی که درباره منشاء این ویروس و دست‌ساز بودنش وجود داشت، تا بحث‌های پیرامون واکسن‌های مختلف و اثربخشی آن‌ها. اما جدیدا بحثی داغ در مورد واکسن‌های کرونا و وجود ردیاب در آنها مطرح شده است که موضوعی نگران‌کننده و نگران کننده است.

شاید در ابتدا این ایده باور نکردنی و غیرقابل قبول به نظر برسد. شایعه وجود تراشه‌هایی در واکسن کرونا که توسط قدرت‌های بزرگ برای ردیابی افراد استفاده می‌شود احساس ترس و عدم اطمینان را در جامعه به وجود آورده است.

این موضوع جدیداً در برنامه تلویزیونی مطرح شده و موضوع بحث و گفتگو بین مجری و کارشناس برنامه قرار گرفته است. مجری برنامه با مطرح کردن این سوال که آیا اسرائیل از طریق واکسن‌های کرونا که قبلاً تزریق شده، می‌تواند مکان افراد را ردیابی کند، کارشناس برنامه را به پاسخگویی وادار می‌کند.

کارشناس برنامه نیز با اشاره به پیشرفت‌های فناوری در بیولوژی، این احتمال را قوی می‌داند و احتمال وجود این ردیاب‌ها را رد نمی‌کند.

اما آیا واقعاً چنین تکنولوژی وجود دارد؟ حمید سوری، اپیدمیولوژیست، با صراحت این موضوع را رد کرده و آن را یک شایعه بی اساس می‌داند.

او با بیان اینکه در هیچ کجای دنیا چنین تکنولوژی وجود ندارد، با توجیه علمی این موضوع را شرح می‌دهد. سوری با اشاره به اینکه تعبیه چیپ ردیاب در واکسن از نظر بیولوژیک غیرممکن است، وجود چنین چیپی را در ساختار واکسن رد کرده و اشاره می‌کند که تولید واکسن تحت نظارت‌های سختگیرانه علمی و بهداشتی قرار دارد.

سوری با بیان اینکه هر گونه تغییر در ساختار یا محتوای واکسن به خوبی بررسی می‌شود، به وجود چیپ ردیاب در واکسن احتمال ناچیزی می‌دهد.

اما این شایعات پیامدهای منفی زیادی به همراه دارد. از کاهش اعتماد عمومی به واکسن و محصولات بیولوژیک گرفته تا افزایش خطر گسترش بیماری‌ها.

سوری به اطلاعات نادرست و شایعات اشاره کرده و بر اهمیت اطلاعات دقیق و مبتنی بر شواهد علمی در مورد واکسن و محصولات بیولوژیک تاکید می‌کند.

او از مبلغان این شایعات می‌خواهد که اگر مستند علمی دارند آن را ارائه دهند. همچنین سوری به اهمیت مقابله با حملات بیوتروریستی اشاره کرده و بر بررسی ویژگی‌های مهم مربوط به عامل بیماری زا و روش‌های حملات بیوتروریستی تاکید می‌کند. او در پایان با بیان اینکه تاکنون هیچ گزارشی از حمله بیوتروریستی با استفاده از واکسن وجود ندارد، به این شایعات ختم کلام می‌گوید.

مجله خبری مسیر آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *