رووی آی مکس 8؛ خودرویی با ظاهری لوکس و کارکردی اقتصادی / تصاویر

## رووی آی مکس 8، شاسی بلند هیبریدی با طراحی چشمگیر

رووی آی مکس 8، خودرویی با طراحی جسورانه و ویژگی‌های مدرن است که در نگاه اول یادآور خودروهای کلاس مشابه از برند تویوتا است. جلوپنجره بزرگ کرومی، خطوط صاف و قدرتمند در بدنه، درب‌های کشویی و… هویت این شاسی بلند را به نمایش می‌گذارند.

این خودرو با حجم انبوهی از سنسورها و دوربین‌ها در قسمت‌های مختلف بدنه از جمله زیر لوگو در جلوپنجره، زیر آینه‌های جانبی و زیر لوگو درب صندوق، مجهز شده است. اطلاعات موجود نشان می‌دهد که در قسمت جلو رووی آی مکس 8 از دو رادار اولتراسونیک نیز استفاده شده است.

رووی آی مکس 8 با ابعادی برابر با 5016 میلیمتر طول، 1909 میلیمتر عرض و 1802 میلیمتر ارتفاع، به همراه فاصله بین محورها 3000 میلیمتر، وزن خالص 2226 کیلوگرم را به ثبت رسانده است.

در داخل کابین ، یک نمایشگر 12.3 اینچی برای اطلاعات کیلومتر پشت فرمان و یک نمایشگر 12.8 اینچی برای تنظیمات سیستم سرگرمی وجود دارد. از دیگر امکانات مهم این کابین می‌توان به پشتیبانی از فرمان‌های صوتی، شبکه نسل چهارم موبایل، فرمان دو شاخ دی کات، شارژر بی سیم 50 واتی، 6 تا 8 اسپیکر سیستم صوتی، ریموت کنترل روی تلفن همراه، ورود بدون کلید، شیشه ضد صدا و … اشاره کرد.

جانمایی صندلی ها در داخل کابین به شکل 3+2+2 با ظرفیت 7 نفر طراحی شده است. صندلی راننده مجهز به گرم کن و تهویه، ماساژ و تنظیم الکتریکی 4 جهته است. صندلی‌های ردیف دوم به شکل کاپیتانی با امکان حرکت 360 میلیمتر ریلی به جلو و عقب طراحی شده‌اند. صندلی نیمکتی ردیف آخر نیز امکان حرکت 200 میلیمتر به شکل ریلی را دارد.

همچنین دو میز تاشو کوچک برای ردیف دوم در نظر گرفته شده است.

پیشرانه رووی آی مکس 8 از ترکیبی از موتور احتراق داخلی 1.5 لیتری توربو و یک موتور الکتریکی تشکیل شده که با جعبه دنده دی اچ تی هماهنگ شده‌اند.

موتور احتراق داخلی 148 اسب بخار قدرت و 235 نیوتن متر گشتاور را تولید می‌کند. موتور الکتریکی نیز 236 اسب بخار قدرت و 390 نیوتن متر گشتاور دارد. ظرفیت باک بنزین 66 لیتر است. حداکثر سرعت این خودرو 175 کیلومتر بر ساعت محاسبه شده است.

انرژی مورد نیاز موتور الکتریکی رووی آی مکس 8 از باتری 24.7 کیلووات ساعت تامین می‌شود که برد حرکتی 135 کیلومتر در حالت الکتریکی خالص را نیز فراهم می‌کند. با پشتیبانی از فناوری شارژ سریع می‌توان طی 30 دقیقه باتری را از 30 به 80 درصد ظرفیت آن شارژ کرد.

با تبدیل شدن موتور احتراق داخلی به ژنراتور باتری، برد حرکتی به 1536 کیلومتر می‌رسد. میانگین مصرف سوخت 4.7 لیتر در 100 کیلومتر رانندگی محاسبه شده است.

مجله خبری مسیر آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *