دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز، حجت الاسلام پورمحمدی، در نشست هیات عالی شورای وحدت به بررسی ابعاد مختلف اصل “شایسته سالاری” پرداخته و اهمیت تشکیل مجلس با حضور شایستگان را تأکید کرده است. در این گزارش، به جزئیات مهمانان نشست و نکات برجسته این جلسه پرداخته خواهد شد.
اهمیت شایسته سالاری در تقویت نظام اسلامی
در سخنان خود، حجت الاسلام پورمحمدی اصل “شایسته سالاری” را به عنوان یک رویکرد کلان در تقسیم مسئولیتها در نظام اسلامی برجسته کرد. او بیان کرد که این اصل در تمامی کشورها و نظامهای سیاسی جهان، موجب پیشرفت و تعالی شده و در شورای وحدت نیز این رویکرد را به عنوان یک راهبرد اساسی دنبال میکنند.
شایسته سالاری چیست؟
پورمحمدی توضیح داد که شایسته سالاری به معنای اختصاص امور و مناصب تصمیمگیری به افراد واجد صلاحیت و کارآمد است. او بر اهمیت شناسایی افراد مجهز و معرفی آنها به جامعه تأکید کرد تا مردم هم در انتخابات از این معیارها بهرهمند شوند.
تحلیل ابعاد مختلف اصل “شایسته سالاری”
وی در ادامه به تحلیل ابعاد مختلف اصل “شایسته سالاری” پرداخت و آن را به عنوان یک محور اساسی در تصمیمگیری و مدیریت کشور معرفی کرد. این تحلیلات اقتدار و اهمیت این اصل در تحولات سیاسی و اجتماعی ایران را نمایان کرد.
چالشهای زیست محیطی کشور
در نشست، به بررسی چالشهای زیست محیطی کشور نیز پرداخته شد. حسین الله کرم عضو هیئت عالی شورای وحدت بحران کمآبی و خشکسالی را از مهمترین چالشها عنوان کرد و بر اهمیت برنامهریزی جهت مدیریت منابع آب تأکید کرد.
تدابیر پیشگیرانه در برابر چالشهای زیست محیطی
کرم با اشاره به اهمیت بهکارگیری تکنیکهای پیشرفته در بارورسازی ابرها، نقد به بیتدبیری در مدیریت منابع آب و ابرهای زمینی نمود. همچنین، او به تهدیدهای مطرح شده از سوی دشمنان ملت و اسلام در استفاده از پروژه “هارپ” اشاره کرد.
نتیجهگیری و اهمیت اجرای مبارزه با چالشهای زیست محیطی
در پایان، نتیجهگیری شد که برخی از اصلیترین چالشهای زیست محیطی کشور، نیاز به برنامهریزی دقیق و اقدامات مؤثر دارند. از مهمترین کارها، ارتقاء آگاهی عمومی و استفاده از تکنولوژیهای نوین در مدیریت منابع آب و محیط زیست است. برخورد با چالشهای زیست محیطی به عنوان یک وظیفه ملی مورد تأکید قرار گرفت و نیاز به هماهنگی تمامی اقشار جامعه در این زمینه تأکید شد.
با احترام ، مجله خبری مسیر آنلاین